Биле пресреќни кога добиле близначки, но докторите набрзо им ги СРУШИЛЕ СОНИШТАТА

Loading...

Трогателна приказна која покажува дека ништо не е невозможно. Овие две сестрички се жив доказ дека тоа е така.Изабела и Меделајн на овој свет ги дочекале родителите Алиса и  Мајкл Дун, поготово затоа што настанале со чудо. Но, колку  се тие посебни дознале дури кога отишле на доктор на рутинска контрола.
„Стомакот на Меделајн се подул. Веднаш ја забележавме промената на лицето на докторот. Веднаш и двајцата знаевме дека тоа нема да биде само обичен преглед“, рекла Алиса. Докторите откриле редок облик на рак, а Изабела го имала на исто место.
Со текот на времето девојчињата толку се разболеле што нивните родители не смееле ни да ги пипнат, што  им ги скршило срцата.
Бидејќи сфатиле дека им треба физички  контакт, докторите решиле да ги спојат двете сестри, што  судејќи по се веднаш го променило нивното расположение.
По играта и  смеата  една со друга дома во текот на хемотерапијата, докторите сфатиле  дека ракот исчезнал, како никогаш и да не постоел.
„Бог одлучи да ги излечи“, изјавиле родителите.
Сега девојчињата имаат 8 години и со  родителите уживаат  во секој ден кои се во можност да ги поминат заедно.Изабела и Меделајн на овој свет ги дочекале родителите Алиса и  Мајкл Дун, поготово затоа што настанале со чудо. Но, колку  се тие посебн

loading...
Loading...