Билјана Јаневска: Уживам во добра храна и црвено вино

Овој пат помеѓу најубавите девојки се најде и Билјана Јаневска од Скопје. Љубовта помеѓу Билјана и манекенството започ

Пронајдете не на следниве мрежи: