Битола со масовна поддршка за големиот собир на ВМРО-ДПМНЕ

Огромен број на битолчани утрово тргнаа кон Скопје за да бидат дел од големиот собир на ВМРО-ДПМНЕ.Граѓани на Битола масовно со автобуси доаѓаат кон Скопје.
Во СЦ „Борис Трајковски“ денес се заокружува викендот на трибини, собири и партиски настани на кои се говореше за низа проекти и реформи во повеќе сектори.
На денешниот собир пред насобраните граѓани ќе се обрати лидерот на владејачката партија, Никола Грувески.

Граѓани на Битола масовно со автобуси доаѓаат кон Скопје.
Во СЦ „Борис Трајковски“ денес се заокружува викендот на трибини, соб

Пронајдете не на следниве мрежи: