Бизарна несреќа: Умирала пред очите на својот 2 годишен син!

Loading...

Никој не очекуваше ваква трагедија: Таа беше љубовта на мојот живот, имаше само 20 години…Мажот и жената биле во прошетка со своите синови. Мажот го однел помалиот син, а потоа сопругата го земала 2 годишниот син дома. Никој не очекувал дека ваква трагедија ќе се случи…
Младата мајка имала страшна несреќа во лифтот а сето тоа се одвивало пред очите на синот!
Олга имала само 20 години. Имено, таа влегла во лифтот, но вратата ненадејно се затворила. Нејзините нозе биле заробени меѓу вратите. Го турнала синот на сигурно. А лифтот почнал да се движи нагоре со нејзиното заглавено тело.

 
Во страшната несреќа и пукнала главата. Главата и била пронајдена на приземје, а остатокот од телото на катовите.
Таа успеала да го спаси своето дете…
-Нејзиниот син видел се што се случувало…Кога го видел својот татко рекол…„Мама, нога“…Мажот и жената биле во прошетка со своите синови. Мажот го однел помалиот син, а потоа сопругата го земала 2 годишниот син дома. Никој не очекувал

loading...
Loading...