Бизарно: Читајќи весник дознал дека е починат

Loading...

81-годишниот Свен Олаф Свенсон од Шветска случајно „дознал“ дека е починат кога го прочитал својот некролог во локалниот весник. Свен кој бил хоспитализиран на Божиќ, истиот ден неговата 90-годишна сестра ја напуштила болницата со уверување дека нејзиниот брат починал.
Таа напишала некролог во локалниот весник, на што Свен само се насмеал и изјавил: „Кога ќе дознаете дека сте починале, не чувствувате ништо.“ Свен кој бил хоспитализиран на Божиќ, истиот ден неговата 90-годишна сестра ја напуштила болницата со уверување дека нејзиниот брат починал.

loading...
Loading...