Бизарно: Младоженецот мислел дека невестата се шегува а таа умирала…

Loading...

Британскиот брачен пар штотуку стапил во брак, а веќе следното утро невестата умрела.Гемина доживеала срцев удар и умрела додека лежела покрај нејзиниот сопруг со кој што стапила во брак претходниот ден.
Кога сфатил дека веќе не диши повикал брза помош, но таа веќе била мртва. Ден по венчавката тој морал да се прости со својата сопруга.
„Кога дојде време да стане и да трне на работа, Гемина почна да испушта чудни звуци. Беше свртена со грб и мислев дека се шегува. Кога ја свртев кон мене видов за што станува збор“-раскажува Џејм.Гемина доживеала срцев удар и умрела додека лежела покрај нејзиниот сопруг со кој што стапила во брак претходниот ден.
Кога сфатил дека веќ

loading...
Loading...