Бизарно: Со рачна бомба сакал да си ја врати сопругата

Маж и жена биле повредени од експлозија на рачна бомба пред Трговскиот центар во источно Сараево.Мажот и жената ја прекинале брачната заедница пред два месеци, а мажот вчера дошол во трговскиот центар каде што работела неговата сопруга.
Имено, тој ја повикал надвор и на паркингот ја активирал бомбата.
Се` уште не се знае дали се наоѓаат во животна опасност.Мажот и жената ја прекинале брачната заедница пред два месеци, а мажот вчера дошол во трговскиот центар каде што работела неговата сопруга.

Пронајдете не на следниве мрежи: