Бизарно видео: На што се се подготвени девојките за да станат мис на светот

Loading...

Сведоци сме на разни „современи техники'“ како да се стане и да се остане слаб. Еден таков пример е случајот на осумнаесет – годишната Majа Наве од Венецуела, кој има вградена пластична мрежа на јазикот, која и ја отежнува исхраната и така и овозможува да остане слаба.Маја е само една од многуте девојки од Ванецуела кои сонуваат за тоа да станат мис на светот.
Таа е подготвена да направи се за да го оствари тој сон, па на своите осумнаесет години потрошила околу седум илјади долари на операција на носот, зголемување на градите и монтажа на пластична мрежичка на јазикот што ја спречува да јаде цврста храна, бидејќи тоа создава многу болка.

Поради тоа, Маја јаде само кашеста храна, што и овозможува бргу да ги губи килограмите.
За Маја да стане мис не значи само тоа што ќе стане позната, туку тоа има подлабоко значење за неа и нејзиното семејство.
„Голема желба ми е да успеам во тоа. Сакам да докажам дека и луѓето од сиромашните квартови, можат да успеат во животот. Така би си обезбедила себеси и на своето семејство иднина.“ 
Маја е само една од многуте девојки од Ванецуела кои сонуваат за тоа да станат мис на светот.
Таа е подготвена да направи се за да го оства

loading...
Loading...