Бизарно видео: На што се се спремни девојките кои сакаат да станат „Мис“!

Loading...

Сведоци сме на најразлични „модерни техники’ како да се стане се стане и остане слаб. Еден од тие примери е случајот на осумнаесетгодишната Маја Наве од Венецуела, која има вградена пластична мрежа на јазикот која и ја отежнува храната и така и овозможува да остане слаба.
Маја е само една од многуте девојки од Венецуела кои сонуваат за тоа како да станат „МИС“ на оваа земја.
Таа е подготвена на се за да и се исполни тој сон и го остварила со своите осумнаесет години. Таа потрошила околу седум илјади долари на операција за носот, зголемување на градите како и вградување на пластична мрежичка на јазикот која оневозможува да се јаде цврста храна бидејќи и создава големи болки.
Поради тоа Маја јаде само кашеста храна, која и помага побргу да ги изгуби килограмите.
За да стане Маја мис не значи да стане само позната туку тоа има подлабоко значење за неа и нејзината фамилија.

„Голема желба ми е да успеам во ова“. Сакам да им докажам на сите луѓе од сиромашните квартови дека можат да успеам во животот„
„Така ќе си обезбедам иднина на себе и на моето семејство. Конечно би можеле да го напуштиме соседството“. – открива Маја која живее во Санта Круз во Каракас каде секои 40 минути се случува по едно убиство.
Таа е свесна дека живее во земја која има можеби најголем број девојки кои се натпреваруваат да станат „Мис Венецуела“ такада е спремна да направи се за да го освои ова натпреварување.
Еден од тие примери е случајот на осумнаесетгодишната Маја Наве од Венецуела, која има вградена пластична мрежа на јазикот која и ја отежнува храна

loading...
Loading...