Бизарно: Жена цели 42 години седела мртва пред телевизор!

Loading...

Неверојатна вест ја потресе Хрватска откако се дозна дека Хедвиг Голик, родена во 1924 година, била мртва цели 42 години и тоа пред телевизор. Таа е родена во 1924-та година, а последен пат била видена во 1966-та година од страна на своите соседи. 
Истражните органи велат дека таа си направила чај и седнала пред телевизорот во својот дом. Соседите престанале да ја гледаат од 1966-тата година па наваму, и сметале дека таа заминала од Загреб.  
Телото ( или поточно скелетот), и е откриено од полицијата, кога од општината се одлучиле дека е крајно време да се открие сопственикот на имотот.
Кога влегле, се чувствувале како времето да застанало. Чашата од која таа пиела чај, уште стоела на масата, а куќата била полна со предмети кои со години никаде не се сретнале.
 Таа е родена во 1924-та година, а последен пат била видена во 1966-та година од страна на своите соседи. 
Истражните органи велат дека

loading...
Loading...