Благодарност за поддршката во првиот круг, одиме на победа во вториот круг за модерна и развиена Гази Баба

Loading...

Кандидатот за градоначалник на општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Трајковски, упати благодарност до сите жители кои го дадоа својот глас за избор на членови во Советот на општината и за него, и ги повика жителите масовно да излезат во вториот круг од локалните избори и да дадат поддршка за општина со европски лик и со многу подобри услови за живеење.-Благодарност до сите жители на Гази Баба, кои го дадоа својот глас за избор на членови во Советот на општината и за мене, како кандидат за градоначалник, напиша Трајковски на својот Фејсбук профил.
 -Благодарност до сите жители на Гази Баба, кои го дадоа својот глас за избор на членови во Советот на општината и за мене, како кандидат за г

loading...