Блокиран автопат: Полицијата пет часа го барала исчезнатиот пенис

Loading...

Несреќниот 40 годишен маж спиел со погрешна жена. За тоа дознал нејзиниот дечко и со својата банда го нападнале. Полицијата ја затворила областа и пет часа ја пребарувале областа.Полицијата пронашла сериозно повреден и шокиран 40 годишен маж во близина на автопатот во Мидлзборо.  Шокираниот си го барал пенисот низ грмушките.
Членовите на бандата му го отсекле пенисот откако дознале дека тој спиел со девојката на еден од членовите.
Полицијата веднаш го затворила автопатот за да го пронајде изгубениот орган. Не признавале што пребаруваат, но сведокот ја открил приказната дека бандата нападнала човек и му ги отсекла гениталиите.
Потрагата по пенисот траела пет часа, но никој не открил дали сеуште е пронајден. Тие објасниле дека човекот бил сериозно повреден и однесен во болница.
Патот бил затворен до 4 часот на утро, а полицијата пребарувала низ високата трева. Потоа, било уапсено 22 годишното момче кое е осомничено за нападот. Дал органот е пронајден сеуште не е познато.     Полицијата пронашла сериозно повреден и шокиран 40 годишен маж во близина на автопатот во Мидлзборо.  Шокираниот си го барал пенисот низ грмуш

loading...
Loading...