Блокирана улица во Капиштец заради падната бандера

Loading...

Улицата „Бел камен“ во населбата Капиштец утрово е блокирана од падната бандера на која се поврзани бројни жици.Се уште нема официјални информации за тоа колкава штета е направена, поради што паднала бандерата и дали има повредени.
Најавена е санација на штетата од страна на надлежните институции.
Се уште нема официјални информации за тоа колкава штета е направена, поради што паднала бандерата и дали има повредени.
Најавена е санација

loading...