Богаташ ве советува како да одржите врска со „спонзоруша“

Loading...

Богаташ од Њујорк, кој се крие под псевдонимот Трент и не сака да го открие своето име поради професионални причини, се советува како да одржувата врска со „спонзоруша“ во која и двете страни ќе бидат задоволни. Овој 45 годишен богаташ, за Њујорк пост, вели дека не треба да ја третирате жената како „сопственост или вработена“, бидејќи таа порано или подоцна ќе си отиде. 
 
Неодамна се појави како колумнист на еден сајт со совети за богатите мажи и нивните жени, и нагласи дека врската можеби е „неконвенционална“ во такви случаи, но дека сепак е врска, а не само деловна трансакција.
„Таа можеби не сака да ѝ дадете коверт полн пари“, пишува богатиот спонзор од Њујорк. 
За да од почетокот на врската биде сѐ јасно, Трент советува двете страни да ги изразат своите очекувања – финансиски, емоционални и физички.
„Спонзорот има пари, а спонзорушата она што нему му треба. Двајцата знаат што сака другиот. Во врската треба двете страни да ги исполнуваат потребите на оној другиот, барем оние кои е лесно да се остварат“.
Кога е во прашање сексот, советот од овој богаташ е дека не треба веднаш да стапите во однос со девојката. Тој советува нештата да се пренесат во спалната соба дури на третиот или четвртиот состанок. За се да изгледа поедноставно, а и двајцата да уживате во овој вид на врска, треба да ги избегнете емоциите. Ако „спонзорушата“ стане премногу врзана, „спонзорот“ треба да ја потсети на почетниот договор, и обратно.
Само на овој начин можете да имате врска со „спонзоруша“ и едноставно да уживате во нејзината убавина и „бенефициите“ кои ги имате од таа врска. Овој 45 годишен богаташ, за Њујорк пост, вели дека не треба да ја третирате жената како „сопственост или вработена“, бидејќи таа порано

loading...
Loading...