Бои Џорџ подмладен и преполовен

Loading...

Славниот музичар Бои Џорџ по неколкумесечна медиумска пауза, сите ги изненади со својата појава, кога се појави ослабен и подмладен.Музичарот со години имаше проблем со вишокот килограми, и за тоа често јавно зборуваше.Сега  се појави непрепознатлив со десетина и повеќе килограми помалку, но изгледа и десетина години помлад.Прво со својата нова фигура се пофали на Twitter, а потоа ги воодушеви сите на доделувањето на наградите “WhatsOnStage”.Бои (51) не го криеше воодушевувањето пред фоторепортерите, а тајната вели дека е во почитувањето на сите правила на нутриционистите.Последно што сними овој британски музичар е обработка на хитот на Лана дел Реј „Video Games”, а британските медиуми пишуваа и дека подготвува нов албум.
МакфаксСлавниот музичар Бои Џорџ по неколкумесечна медиумска пауза, сите ги изненади со својата појава, кога се појави ослабе

loading...
Loading...