Боки 13: Oсми март: Ден на кичот во спој со ефтина музика!

Loading...

Контроверзниот Боки 13 како и вообичаено преку социјалните мрежи се јави со ироничен коментар со кој го коментираше празникот на жените 8-ми Март.Како и секогаш во свој стил тој напиша статус на својот фејсбук профил посветен токму на овој ден на жените… 
Погледнете што изјави тој…

Како и секогаш во свој стил тој напиша статус на својот фејсбук профил посветен токму на овој ден на жените… 
Погледнете што изјави

loading...
Loading...