Боки 13 се враќа за да ја убие здодевноста на Балканот!

Фамозинот шоумен Боки 13, кој е добро познат во јавноста по својот контроверзен изглед и однесување, се враќа во медиумите.
Ова го објави лично тој, на својот Фејсбук профил, а неговата главна цел е да ја убие „здодевноста на Балканот“.
„Медиумско враќање. Да, да, одбројувањето започнува. Да ви кажам нешто, искрено, не се враќам медиумски за да заработам пари, туку поради луѓето што ме сакаат, а и малку да ги нервирам оние останатите. Здодевно е, ништо не се случува. Јас сум лек за здодевниот Балкан!“, стои во статусот на Боки.
 Фамозинот шоумен Боки 13, кој е добро познат во јавноста по својот контроверзен изглед и однесување, се враќа во медиумите.
Ова го објави л

Пронајдете не на следниве мрежи: