Боки 13 со закани: Сите фекалии од балканската сцена ќе ги бутнам во оваа ВЦ шоља

Нашиот шоумен и водител, Бојан Јовановски, познат како Боки 13, неодамна го најави својот кам бек на сцената.
А дека е навистина загреан за враќањето во медиумите, покажа и со оваа фотографија што ја објави на фејсбук пред два дена.
Под самата фотографија направена во тоалет, тој напиша: „Ќе се потрудам да ги бутнам сите фекалии од балканската јавна сцена токму во оваа ВЦ шоља!“
Фото: facebook.comНашиот шоумен и водител, Бојан Јовановски, познат како Боки 13, неодамна го најави својот кам бек на сцената.

Пронајдете не на следниве мрежи: