Болна загуба За Нина Бадриќ!

Loading...

Нина Бадриќ ги преживува најтешките моменти во животот бидејќи починал татко и Симо. Како што пишуваат хрватските медиуми, таа била многу приврзана за својот татко, а тој и бил најголемиот пример во животот, но и сериозен критичар.„Пејачката е тажна и неколку дена не е при себе. Со денови плаче и никому не се јавува на телефон. Планира да се повлече некое време од јавноста додека не закрепне психички, но сепак сфати дека самотијата нема да и донесе ништо добро. Кога би била затворена во станот, постојано би и се враќале спомените и ќе и биде потешко. Затоа веднаш се фрли на работа и помалку размислува за лоши работи“, раскажуа пријател на пејачката и додава дека колегите и изјавиле сочуство.„Пејачката е тажна и неколку дена не е при себе. Со денови плаче и никому не се јавува на телефон. Планира да се повлече некое време од јавно

loading...
Loading...