Болт: Нека ме тестираат, само да не ми доаѓаат во шест часот наутро…

Светскиот рекордер во спринт и олимписки шампион, Усеин Болт ги отфрли и демантираше шпекулациите за допинг, кои се појавиле откако светската шампионка на 100 метри, Вероника Кембел Браун неодамна беше позитивна.
„Потполно сум чист и немам никакви проблеми од тој тип. Можат да ме тестираат во било кое време од денот. Но, би ги замолил да не доаѓаат во шест часот наутро, како што тоа имаат обичај да го направат“ изјави Болт.
Болт изјави дека говори во свое име и дека не се чувствува повикан да го говори истото и за останатите атлетичари.Светскиот рекордер во спринт и олимписки шампион, Усеин Болт ги отфрли и демантираше шпекулациите за допинг, кои се по

Пронајдете не на следниве мрежи: