Бомба во Ајфеловата кула во Париз?!

Loading...

Закана за можна бомба стигна до полицијата во Париз која е поставена во Ајфеловата кула.Поради предупредувањето за можна бомба, полицијата ја евакуираше кулата на 2 часа.
Полицијата веднаш пратила тим за деактивирање бомби кој не нашол ништо сомнително.
Ајфеловата кула, која е висока 325 метри, секоја година ја посетуваат околу 7 милиони посетители. Изградена е 1889 година, а во топ сезона дневно ја посетуваат околу 30 000 луѓе.
Ова е честа појава во овој објект кој секоја година е евакуиран по неколку пати, поради лажни дојави за бомба.Поради предупредувањето за можна бомба, полицијата ја евакуираше кулата на 2 часа.
Полицијата веднаш пратила тим за деактивирање бомби кој

loading...
Loading...