Бомбаш самоубиец: Косоварски Албанец со експлозија се разнел себе и 52 Ирачки војници!

Блерим Демири познат како Абу Кхабаб Ал Косово од Урошевац се разнел себе во самоубивачка мисија во Ирак во која погинале 52 ирачки војници.Инаку ова е првиот граѓанин на Косово кој имал извршено ваков напад.
Веста за акцијата на блерим Демири соопштува дека организацијата “ISIF” чиј член бил наводно Демири, ја пренела телевизијата „Кохавизион.“Инаку ова е првиот граѓанин на Косово кој имал извршено ваков напад.
Веста за акцијата на блерим Демири соопштува дека организацијата “ISIF

Пронајдете не на следниве мрежи: