Бона Пауновска со емотивна честитка до Каролина Гочева

Loading...

Македонската поп ѕвезда Каролина Гочева вчера се омажи. Стапи во брак со ликовниот уметник Михаил Корубин. Честитки до младите пристигнуваат од сите страни. Меѓу оние кои не можеа од разни причини да бидат на свадбената веселба и некогашната водителка на ТВ Алфа, Бона Пауновска која е сега среќно мажена и со своето семејство живее во САД.
Физички можеби не, ама со мислите и душата очигледно и таа била на свадбата на Каролина и Михаил. Социјалните мрежи и помогнаа она што не можеше лично да им го каже, да им го соопшти преку својот Фејсбук профил . Еве го нејзиниот емотивен статус и честитики!
Честитки до младите пристигнуваат од сите страни. Меѓу оние кои не можеа од разни причини да бидат на свадбената веселба и некогашната водителка на

loading...