Ознака: svadba

Сцена

Бона Пауновска со емотивна честитка до Каролина Гочева

Македонската поп ѕвезда Каролина Гочева вчера се омажи. Стапи во брак со ликовниот уметник Михаил Корубин. Честитки до младите пристигнуваат од сите страни. Меѓу оние кои не можеа од разни причини […]

Занимливости

Дали би откупиле туѓа пропадната свадба?!

Калифорниска фирма за организација на прослава за венчање нуди необична услуга, препродава на пола цена комплетно организирана церемонија за венчање, од која се откажале несудените малденци. -Ние откупуваме комплетно организирана […]