Борко Ристовски ги изнасмеа сите со оваа фотографија

Со бебешко комплетче во рацете, Борко Ристовски напиша дека за три месеци пристигнува Борко Јуниор и ги изнасмеа сите на социјалните мрежи.Славниот голман едвај чека да стане татко.
Славниот голман едвај чека да стане татко.

Пронајдете не на следниве мрежи: