Босанец удри по Поповиќ: „Нека ти прават шоу тие што ги плаќаш“

Loading...

Започна снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ а со тоа започна и препирање помеѓу челновите на жирито но и со директорот Саша Поповиќ.Имено уште на второто снимање, Босанац се успал и закаснил, па Сашо го повикал и го опоменал, да не доцни но и да биде позабавен со давање на коментари, на што Драган Босанац му одговорил:
-Нека ти прават шоу оние кои се платени за тоа. Јас правам доволно за тоа колку сум платен, имам најмал хонорар, па и најмалку шоу правам- рекол Босанац низ смеа, но доволно било за неговите колеги да сфатат дека е малку љубоморен на нивната заработка.Имено уште на второто снимање, Босанац се успал и закаснил, па Сашо го повикал и го опоменал, да не доцни но и да биде позабавен со давање на комен

loading...