Босанка во битка да биде прогласена за најубава жена на светот

Loading...

Поради природната убавина и атрибутите, многумина и предвидуваат блескава кариера и во нарединиот период Андреа ќе сними два едиторијали за познати светски модни списанија.Андреа Бачиќ од Мостар има 21 година и студира односи со јавност.
Моментално таа учествува во изборот на најубава девојка во Босна и Херцеговина.
Победичката на овој избор ќе ја претставува државата на Филипините на изборот на Мис на светот, а многумина се сигурни дека тоа ќе биде Андреа.

Таа веќе успешно плови во светот на модата, има потпишано договор со кој стана заштитно лице на познатиот бренд за долна облека, словенечката „Lisca“.

Поради природната убавина и атрибутите, многумина и предвидуваат блескава кариера и во нарединиот период Андреа ќе сними два едиторијали за познати светски модни списанија.
Исто така е во преговори со уште еден од престижните светски брендови.
 Андреа Бачиќ од Мостар има 21 година и студира односи со јавност.
Моментално таа учествува во изборот на најубава девојка во Босна и Херцег

loading...
Loading...