Брачен пар посвоил три деца а потоа им следело изненадување

Одри , самохрана мајка на три деца отишла во болница да направи некои тестови а децата ги оставила кај сосетка  Тиша која имала пет деца но сепак прифатиле , заедно со нејзиниот сопруг да ги причуваат децата на нивната сосетка.
  
Кога стигнале резултати дијагностициран и е рак на желудникот и стомакот.
Бидејќи знаела дека времето и истекува , Одри сакала да ги згрижи нејзините деца па иако не биле толку блиски ја прашала Тиша да биде законски старател на нејзините деца.
И замислете Типа и нејзиниот сопруг Кевин прифатиле , тие прифатиле да ги згрижат децата и да им помогнат полесно да го пребродат периодот на неизбежното заминување на мајка им.
Наскоро после тоа Одри починала.
Никој не помислил дека малку познатата историјата на Тиша ќе ја подготви да превземе толку голема одговорност.
Погледнете го видеото.
 
Кога стигнале резултати дијагностициран и е рак на жел

Пронајдете не на следниве мрежи: