БРАТОТ НА МОНСТРУМОТ ГО НОСИ КОВЧЕГОТ НА АНЃЕЛИНА: Најпотресна сцена од погребот!

Loading...

Денеска Србија тагува по малиот ангел Анѓелина Стефановиќ (3), која ѕверски ја силувал и убил Влајко Рајковиќ (28) на 9. јули во Вратарница, село кај Зајечар.Испраќањето до вечното почивалиште започна во 15 часот. Белиот ковчег со нејзиното мало тело пристигна во семејната куќа, а меѓу луѓето коишто го носеле се наоѓал и Перица Рајковиќ, братот на монструмот, кој откако слушнал што сторил неговиот брат, порачал:
„Скотот треба да се убие“ – изговорил тој и удрил во трактор.
Инаку, братот на убиецот од вчера му помага на семејството на малечката Анѓелина околу подготовките за погребот.Испраќањето до вечното почивалиште започна во 15 часот. Белиот ковчег со нејзиното мало тело пристигна во семејната куќа, а меѓу луѓето коишто го н

loading...