Брилијантен изум: како да се распакувате за секунда!

Loading...

Колку нивниот изум е генијален говори и фактот што за нив пишувал и угледниот „Бизнис инсајнер“. Двајца студенти сакале да ја подобрат корисноста и продуктивноста на картонската кутија, која инаку се користи за собирање и складирање различни работи, па така дошле до брилијантен изум кои ги воодушевија многумина.
Колку нивниот изум е генијален говори и фактот што за нив пишувал и угледниот „Бизнис инсајнер“.
Водени од идејата на практичната и едноставна картонска кутија, тие измислиле алтернатива за која е потребно помалку материјал, а со тоа е едноставна за користење и сложување, а може и да се рециклира. Погледнете во видеото: 
Двајца студенти сакале да ја подобрат корисноста и продуктивноста на картонската кутија, која инаку се користи за собирање и складирање различни ра

loading...
Loading...