Британска пратеничка ја шокираше јавноста со тајната која ја криела

Ники Синклер (45), британска пратеничка во Европскиот парламент ја шокираше јавноста со својата изповед за нејзиниот личен живот и се она што и се случило. Таа призна дека била растена како машко,  а нејзина тајна ја знаеле само нејзините најблиски.
Како што открива во својата автобиографија, пред 20 години го сменала полот, и едвај ја преживеала операцијата по која една година била неподвижна.
Таа открива дека четири години по операцијата била брутално силувана и по тој немил и страшен настан сфатила дека е лезбејка.
Се најавува дека нејзината биографија ќе биде објавена на 25-ти овој месец.
 Таа призна дека била растена како машко,  а нејзина тајна ја знаеле само нејзините најблиски.
Како што открива во својата автобио

Пронајдете не на следниве мрежи: