БРОЈНИ НЕПРИЛИКИ ЗА ЖИТЕЛИТЕ: Сите реки во Словенија надојдени

Loading...

Во Словенија поради обилните дождови надошле сите реки и предизвикале бројни неприлики на жителите, посебно во источниот дел на државата.Надојдените реки се излеале од своите корита и предизвикале поплави и бројни лизгалишта. Пожарникарите и цивилната заштита се на готовс. Сообраќајната полиција ги предупредува возачите на внимателно возење.Надојдените реки се излеале од своите корита и предизвикале поплави и бројни лизгалишта. Пожарникарите и цивилната заштита се на готов

loading...
Loading...