Брутална порака до новите соседи: „Мило ни е што млади луѓе се сакаат, но…“

Loading...

На почетокот на пораката до  новите соседи  е  искажано добредојде   во  зградата, но потоа  почнале  лекциите по бонтон…Соживотот  во  зградата понекогаш  знае да биде тежок и  бара точно  придржување кон   куќниот ред, доколку  не сакате другите соседи  да  се жалат  на вашето однесување.
Бесот  на соседите  најдобро  го  почувствувале „новите соседи од 3  кат“ на кои  им била оставена порака во  Фејсбук групата „Дневна доза од просечен Далматинец“.
Стишете се

На почетокот  на пораката  до  новите соседи   искажано  е добредојде  во  зградата, но  потоа почнале  лекции по  бонтон:
 „Мило  ни  е кога  млади луѓе се сакаат, но  и  не ни  е баш  најдраго, и  погодно  за ушите,  што  мораме   постојано  да ве слушаме како  врескате“,  стои  во  пораката.
Потоа од овие нови  соседи  се бара при „парење“ да ги  стишат своите „животински гласови“  бидејќи  слушаат и деца   и  тоа не само од нивната  туку и „од околните пет згради“. Доколку не можете да  замолчите, барем прозорците затворете ги“, стои на крајот на пораката.Соживотот  во  зградата понекогаш  знае да биде тежок и  бара точно  придржување кон   куќниот ред, доколку&nbsp

loading...
Loading...