Фото:Го убиле додека ја држел својата ќерка во раце!

Брутално убиство се случило во Бразил…Брутално убиство се случило во Бразил. Тијаго Сантос Соуза седел со 3-годишната ќерка во кафуле, кога непознат тинејџер му пришол и пукал во него, а надзорните камери го снимиле  убиство.
Тијаго бил убиен на самото место, а неговата ќерка му паднала од рацете и почнала да вриска.
Мотивите за убиството не се откриени, а убиецот бил уапсен еден ден подоцна. Единствено нешто што е познато е дека станува збор за 17-годишен тинејџер.Брутално убиство се случило во Бразил. Тијаго Сантос Соуза седел со 3-годишната ќерка во кафуле, кога непознат тинејџер му пришол и пукал во н

Пронајдете не на следниве мрежи: