Будимир вчера роди машко дете!

Loading...

Легендата на македонскиот женски ракомет, а сега член на семејството Металург и исклучително успешен тренер на нови генерации наши ракометари и ракометарки, Андријана Будимир, вчера на свет донесе прекрасно машко дете.Малиот Максим, кој со своите почетни 53 см веќе добива ракометна перспектива, е здраво дете, гордост на родителите Андријана и Јохан.
Среќната Андријана вели: “Многу сум среќна и веќе сега предвидувам дека Максим ќе биде иден ракометар на Металург и иден репрезентативец на нашата прекрасна земја. Се чувствувам добро и многу, многу среќно“.Малиот Максим, кој со своите почетни 53 см веќе добива ракометна перспектива, е здраво дете, гордост на родителите Андријана и Јохан.
Среќн

loading...
Loading...