Бугарин се заканува: Ќе го ловел Миленко Неделковски за да му се одмазди за искршената плоча на Кајмакчалан

Loading...

„Бугарија денес“ објави дека Динко Велев, самопрогласениот „најпознатиот ловец на мигранти“, тргнува во лов на Миленко Неделковски.„Бугарија денес“ објави дека Динко Велев, самопрогласениот „најпознатиот ловец на мигранти“, тргнува во лов на Миленко Неделковски.
 
„Ќе му ја скршам колата со чекан како што тој скрши плочата. Тргнувам во лов на Миленко! Планирам да го најдам неговиот дом и да му ја скршам колата со чекан. Ќе снимам цело видео со телефон и ќе го добие тоа на интернет. И тогаш ќе го прашам – пријатно ли му е на него!”, вели Велев.
Миленко денеска одговори на Facebook.

Реакцијата на извесниот Динко следи откако Миленко со чекан ја искрши плочата која неколкумина Бугари нелегално ја поставија на Кајмакчалан.„Бугарија денес“ објави дека Динко Велев, самопрогласениот „најпознатиот ловец на мигранти“, тргнува во лов на Миленко Неде

loading...