Чаеви и напивки кои можат да ви ги исчистат градите!

Loading...

Можат да помогнат некои производи да ги прочистите градите: чаеви од ѓумбир, иглички од бор или коприва, шеќерна пченка, портокали, кромид и лук.Дали сте роб на цигарите и никако не можете да ги оставите и покрај кашлицата? Во тој случај често консумирајте производи и напивки кои многу ги прочистуваат градите и ви овозможуваат полесно да дишете.

Можат да ви помогнат чаеви, пред се од свеж ѓумбир, но и од борови иглички или коприва која можете да ја јадете и како салата. Јадете риба и јагнешко бидејќи го содржат силниот антиоксиданс селен. Консумирајте јајца и житарки.Дали сте роб на цигарите и никако не можете да ги оставите и покрај кашлицата? Во тој случај често консумирајте производи и напивки кои многу ги пр

loading...
Loading...