ЧАЈ ОД ЃУМБИР: Напиток кој ќе го прочисти вашето тело СО НЕКОЛКУ ГОЛТКИ

Loading...

Ѓумбирот е вистински мелем за желудникот и цревата, а познат е и како лек против грип, настинка, мачнини, ја подобрува циркулацијата и го подигнува имунитетот…Ако имате ѓумбир во домот, вашиот систем за варење ќе ви рече – благодарам! Освен што благотворно делува расположението го ублажува стресот, ѓумбирот е вистински мелем за желудникот и цревата, а познат е и како лек против грип, настинка, мачнини, ја подобрува циркулацијата и го подигнува имунитетот.
Ако пиете чај од ѓумбир ќе го исчистите својот организам од отровниот талог кој се насобрал во вашето тело.
Состојки:
4 шолји вода
2 парчиња свеж корен од ѓумбир (5 см дебелина)
Можете да додадете по желба:
мед и кришка лимон. Ако имате ѓумбир во домот, вашиот систем за варење ќе ви рече – благодарам! Освен што благотворно делува расположението го ублажува стресот,

loading...
Loading...