Цеца ги изненади сите за славата Св.Никола-еве каква музика се слушала во нејзиниот дом

Светлана Ражнатовиќ Цеца, традиционално прослави Свети Никола со роднините и пријателите, а она што сите ги изненади е музиката кај неа дома.Имено, додека екипата на српски Курир разговарала со неа, Цеца дома на слава слушала рок песна од групата ЕКВ, наместо турбо фолк.Имено, додека екипата на српски Курир разговарала со неа, Цеца дома на слава слушала рок песна од групата ЕКВ, наместо турбо фолк.

Пронајдете не на следниве мрежи: