Цеца ги потврди чаршиските приказни! Открила КОГА и ЗОШТО се разделиле Анастасија и Костадин!

Loading...

Изминатите недели во  медиумите  одекна вест  дека Анастасија Ражнатовиќ и  нејзиното момче  Костадин Терзиќ  ја завршиле долгогодишната врска , а за причините за раскинувањето  никој не сакал да зборува.Додека медиумите шпекулираа кој  кого  изневерил и  поради   дошло до  распад на романсата, точката на нагодувањата  за крајот на  нивната љубовна приказна ја ставила  мајката на Анастасија, Цеца Ражнатовиќ.

„Костадин и  Анастасијасе разделиле  пред месец деена не поради  трета личност , бидејќи  трета личност  не постои. Просто, млади се, тоа се очекуваше. Таа штотуку стана полнолетна, нема да се мажи и  нема да се обврзува. И  двајцата се млади, животот е пред нив. Тоа е една младешка љубов на која ѝ е ставена точка. Секој  од нив има свој животен пат што  е природно“, рекла Цеца за медиумите.Додека медиумите шпекулираа кој  кого  изневерил и  поради   дошло до  распад на романсата, точката на нагодувањата&n

loading...