Цеца го „запали“ Куманово со својот изглед

Loading...

Српската дива Цеца Ражнатовиќ, вчера имаше концерт во спортската сала во Куманово каде со својот бенд, направија  еуфоричниот музички спектакл, иако салата не бешре целосно исполнета.За овој повод Цеца се појави на сцената во црно секси и младешко издание, а според целосниот изглед доста потсетува на ќерка си Анастасија .
За сите оние кои пропиштија да ја видат, еве како таа изгледаше.
За овој повод Цеца се појави на сцената во црно секси и младешко издание, а според целосниот изглед доста потсетува на ќерка си Анастасија .

loading...
Loading...