Цеца и Аца Лукас на црната листа за забранет влез во САД

Loading...

САД ја објави црната листа на српски државјани на кои им е забранет влез во земјата.На неа се наоѓа фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ поради нејзините врски со подземјето и бракот со Аркан. Забранет влез има и пејачот Аца Лукас поради “шурувањето“ со земунскиот клан.
Традиционален непријател на САД е и радикалот Војислав Шешељ, како и бизнисменот Милорад Мишковиќ, а интересно е што на црната листа и натаму фигурира Слободан Милошевиќ кој почина уште во 2005 година.На неа се наоѓа фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ поради нејзините врски со подземјето и бракот со Аркан. Забранет влез има и пејачот Аца Лукас поради

loading...
Loading...