ЦЕЦА ИСКРЕНА: Моите деца израснаа со хендикеп!

Loading...

Цеца искрено зборувала за своите деца, Вељко и Анастасија, за нивното растење и начинот на кој ги воспитала.„Моите деца не се восспитани да чувствуваат омраза кон никого. Се трудев да втаам само љубов во нив. Тие сепак израснаа со голем хендикеп, без еден родител. Сите се тудевме да надоместиме за тоа што немаа татко покрај нив“, рекла таа.
Како некој кој се навикнал на лошата страна на славата, Цеца ги научила децата како да се справуваат со злите јазици.
„Ги имавме тие кризи кога имаа по 14 и 15 години. Бурно реагираа кога и да бев нападната. Тоа за нив беа големи трауми, па им објаснив дека некои луѓе не се вредни за вниманите, дека постојат луѓе кои не се вредни во животот. Сега го надминаа тој период“, рекла пејачката.„Моите деца не се восспитани да чувствуваат омраза кон никого. Се трудев да втаам само љубов во нив. Тие сепак израснаа со голем хендикеп, бе

loading...