Цеца: „Јас го одбирав прстенот за снашката“

Loading...

-Вељко и Маша се толку заљубени што се свршуваат на секои 5 минути. Можам да ви кажам дека прстенот одлично и прилега, а и таа е преубава млада девојка – вели пејачката.Синот на Цеца, Вељко, е толку вљубен во својата девојка Маша што за празниците и подарил прстен, кој го одбрал заедно со мајка му.
Вељко и Маша се толку заљубени што се свршуваат на секои 5 минути. Можам да ви кажам дека прстенот одлично и прилега, а и таа е преубава млада девојка. Тие се многу вљубени и јас им посакувам уште долго да се сакаат како сега. Да се случеше таа веридба, најверојатно и јас ќе бев меѓу првите поканети, – вели Цеца која за српските медиуми потврди дека купувале прстен со нејзиниот син за Маша, како божиќен подарок. Сепак не се работи за класична веридба.

Маша Терзиќ е ќерка на Звездан Терзиќ, претседателот на „ОФК Београд“. Тинејџерите се во врска два месеци и секој ден преку Фејсбук си изјавуваат љубов.Синот на Цеца, Вељко, е толку вљубен во својата девојка Маша што за празниците и подарил прстен, кој го одбрал заедно со мајка му.
Вељко и

loading...
Loading...