Цеца: Клучот од сефот на Аркан беше земен во акцијата „Сабја“

Loading...

Вчера беа отворени сефовите на Аркан.  Како што дозна Блиц, во сефовите на Аркан не било пронајдено ништо.
Имено, Цеца  која вчера не присуствуваше на отварањето на сефовите на нејзиниот покоен сопруг, вели дека добила повик да биде дел од настанот, но не сакала да се вмешува во како што вели тој циркус.
-„Добив повик да присуствувам во отворање на сефовите, но не отидов бидејќи не сакам да учествувам во тој циркус. Претпоставував дека сефовите се празни и дека во нив нема ништо. Меидумите со денови креваа прашина, правеа неверојатни конструкции,“вели пејачката и додава дека не го предала клучот, па затоа сефот морало да биде скршен бидејќи не бил кај неа. Цеца вели дека клучот го собрале за време на акцијата „Сабја“ со останатите работи на Жељко.
Сефовите на Аркан не биле отворени цели 14 години.  Како што дозна Блиц, во сефовите на Аркан не било пронајдено ништо.
Имено, Цеца  која вчера не присуствуваше на отварањето на се

loading...
Loading...