Цеца: Ова е единствената вистина за мојот љубовен живот!

Цеца Ражнатовиќ веќе долго време е една од најпожелните жени на естрадата, а нејзиниот љубовен живот секогаш е под лупа на медиумите. Пејачката признава дека некогаш не ѝ одговара големото внимание, поготово кога се работи  за нејзиното семејствои нејзините деца пред се, но и  за љубовиот партнер.„Имам потреба во име на сите јавни личности  да кажам нешто: и ние имаме живот  и нашите деца се како и  сите луѓе, нашите  сеејства не се ценат, сите ние плачеме кога ќе прочитаме гнасотии, поради  тоа моите деца страдаа. Моите деца ја плаќаат цената на изборот на мојата професија“, започнала Цеца.
„Не станав имуна, оној ден кога ќе станам имуна, значи дека нешто не е во ред со мене, дека повеќе не сум човек, а јас се трудам да бидам како  и сите од крв и  месо и  да реагирам и како  мајка, ќерка, сестра…“, раскажала популарната пејачка а потоа проговорила за својот љубовен живот.
„Вдовица сум 17 години, со никого не сум започнала живот, но тоа не значи дека не сум имала врски. Јас сум слободна жена, но не сакам другите да се занимаваат со тоа. Со кого ќе бидам тоа го чувам само за себе“, признала Ражнатовиќ и открила колку траеле нејзините врски.
„Имав врски, некои траеле подолго некои пократко. Она што  сакав да го представам, јас го представив“, додала Цеца а потоа  раскажала како  треба да изгледа нејзиниот маж.

 
„Прекрасен. Бојата на косата не ме интересира, мора да има прекрасни раце, стомачни. Сакам убаво, затегнато, фино… шала на страна, што  се однесува до тоа, вака беше кога имав 20 години. Од лично искуство, сфатив дека кај мажите најмногу  го сакам начинот на кој ме сакасс. За вкусовите не треба да се расправа. Се предавам цела, страствено, гинам“, признала Цеца во  емисијата кај Огнен Амиџиќ.
Што  се однесува на нејзините деца, никогаш не ги криела врските
„Сите во семејството  сме отворени едно кон други. Со децата разговарам отворено и кога  се работи за нивните врски и  кога се работи за мене. Никогаш не сим имала проблем, секогаш ја форсирале таа работа, да не бидам сама. Секако дека би ги прашала што мислат, тоа ми е многу важно, тој однос о и  јас ги коментирам нивните партнери. Не се мешем во изборот, децата треба да бидат среќни.“„Имам потреба во име на сите јавни личности  да кажам нешто: и ние имаме живот  и нашите деца се како и  сите луѓе, нашите&nbs

Пронајдете не на следниве мрежи: