Цеца Ражнатовиќ на суд!

Loading...

Најпознатата поп ѕвезда на Балканот, Цеца Ражнатовиќ повторно се најде пред суд, поради продолжената постапка која ја води заендо со својот зет Предраг Очокољичем. 
Тие беа придружувани од страна на своите адвокати. Цеца заедно со својот зет водеа парница против Оларевич, кој ги тужел поради неподмирен надоместок кој требал да оди во добротворни цели. Иако тој се откажа од тужбата по некое време, судот сепак ја продолжи судската постапка, во која може да се дојде до решение, да се изплатат тие средства за хуманитарни цели и да им се тргне од криминалното досие. 
По рочиштето, Цеца ги поздрави своите фанови кои секојдневно ја подржуваат, при што искористи прилика да се слика со нив и да подели автограми 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Најпознатата поп ѕвезда на Балканот, Цеца Ражнатовиќ повторно се најде пред суд, поради продолжената постапка која ја

loading...