Цеца со децата на помен на Жељко Ражнатовиќ Аркан

Loading...

Цеца со децата на помен на Жељко Ражнатовиќ Аркан  Цеца Ражнатовиќ со членови на семејствоо пристигнала на Новите гробишта на помен на Жељко Ражнатовиќ Аркан кој беше убиен на 15. јануари 2000. година во тогашниот хотел “Интерконтинентал”.
Аркан за време на убиството бил во друштво на Миленко Мандиќ – Манда и Драган Гариќ кои се убиени, но и поранешниот директор на Комерцијална банка, Љубомир Михајловиќ. Цеца Ражнатовиќ со членови на семејствоо пристигнала на Новите гробишта на помен на Жељко Ражнатовиќ Аркан кој беше убиен на 15. јануари 2000. годи

loading...
Loading...