Цеца со нов рекорд на кој многу европски ѕвезди може да и позавидат

Loading...

Светлана Ражнатовиќ – Цеца постигна нов успех во кариерата кој е вреден за пофалба.Со вакво достигнување не можат да се пофалат ни големите европски имиња од светот на музиката.

Таа е првиот самостоен изведувач во југоисточна Европа чиј број на прегледи на сте видео материјали објавен на нејзиниот YouTube канал ја поминува бројката од една милијарда.
 Со вакво достигнување не можат да се пофалат ни големите европски имиња од светот на музиката.

loading...