Цеца за мајката на Аркан никогаш не зборувала

Loading...

Светлана Цеца Ражантовиќ отсекогаш привлекувала големо внимание. Покрај мноштвото хитови, во 1995 година се мажи за Жељко Ражнатовиќ Аркан, кој зад себе веќе имал два брака и деца.Аркан бил многу врзан за мајка му Славка, бидејќи после разводот на неговите родители, живеел со мајка му. Цеца ја почитувала својата свекрва. За нивниот однос малку се знае и малку се пишувало, но оваа фотографија која се појави на социјалните мрежи кажува се.

Имено на неа, пејачката ги прегрнала својата мајка Мирјана и свекрвата Славка, а насмевката на лицето на Цеца покажува колку ги сака и почитува двете жени.Аркан бил многу врзан за мајка му Славка, бидејќи после разводот на неговите родители, живеел со мајка му. Цеца ја почитувала својата свекрва

loading...
Loading...